George Reginald Freeman: “El govern del meu país em va voler matar per ser gai i activista, defensor dels drets de les persones LGTB”, June 2018

Go to Article

“El nostre protagonista té 31 anys, va néixer a Sierra Leone i és advocat i activista LGTBI. Davant les amenaces del seu país, es va veure obligat a trobar refugi a Espanya. Quina és la causa de la teva demanda d’asil polític? El Govern del meu país em va voler matar per ser gai i activista, defensor dels drets de les persones LGTB a Sierra Leone. El que feia era ajudar a les persones LGTB a accedir als serveis mèdics, a la justícia, des de Pride Equality, l’entitat que defensa els drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals a Sierra Leone. Al meu país, a una persona LGTB no li deixen accedir als serveis mèdics i altres. Per això fèiem pinya i ajudàvem qui ho necessitava, això em va costar amenaces i vaig poder sortir. “

Read the whole article, George Reginald Freeman: “El govern del meu país em va voler matar per ser gai i activista, defensor dels drets de les persones LGTB”, here

Learn more about George Reginald Freeman’s project, Our Lives Matters!, here.